Sfaturile bunicii Silvia

Voi aţi auzit de ofertele de toamnă de la Clear Vision?

Posted On septembrie 30, 2021 at 10:14 am by / 4 Comments

Dragilor,

A trecut ceva timp de când nu ne-am mai auzit. Sper că sunteţi bine, sănătoşi şi voioşi.

Dacă vă întrebaţi de mine, ei bine, am petrecut timpul alături de cei dragi şi m-am bucurat de zilele frumoase de vară. Bineînţeles că nu au lipsit kit-urile igienizante Clear Vison din genţile de plajă!

Ce bine a fost! Acum, că am forţe proaspete, nici nu ştiu de ce să mă apuc prima dată.

De când folosesc soluţiile Clear Vision, curăţenia nu mai prezintă un stres pentru mine, aşa că tot ce mi-a rămas de făcut acum este să bucătăresc!

Şi cum este nevoie şi acolo de adevăraţi profesionişti ai curăţeniei, ce credeţi? Nu am putut rezista să iau doar câteva soluţii, aşa că am profitat de ofertele de toamnă de la Clear Vision şi mi-am luat PACHETUL ECONOMIC pentru curăţenia bucătăriei, la care am primit cadou un detergent lichid de vase! Ce bine îmi pare!

Vă las că altfel mi se arde zacusca! Nu că ar fi o problemă curăţarea după ea acum că m-am echipat cu ajutoarele mele, dar nepoţii nu mai au răbdare să guste din bucate!

Vă îmbrăţişează,

Bunica Silvia

4 thoughts on “Voi aţi auzit de ofertele de toamnă de la Clear Vision?

  1. Suntem curioşi să ştim voi ce gătiţi toamna asta? Pentru curăţenia bucătăriei după, avem noi soluţia!

  2. Fiind produse fabricate la Piatra Neamț recomand cu căldură folosirea lor. Este de apreciat și raportul calitate-pret ceea ce ma determina sa spun din toată inima… FELICITARI

  3. Vrem şi noi!
    Bunica Silvia vă transmite să îl gătiţi la foc mic, pentru a nu se prinde de oală.
    Dar dacă vreţi să ne testaţi produsele, vă stăm la dispoziţie cu pachetul economic pentru curăţenia bucătăriei în care aveţi 2 soluţii pt cuptoare şi aragaze cu ioni de Argint, 2 soluţii pt frigidere şi congelatoare cu ioni de Argint şi inhibitori de miros şi ca să aveţi spor vă oferim CADOU şi un detergent lichid de vase.
    Vă aşteptăm cu drag comanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *