Termeni si conditii

Termeni generali

CLEAR VISION este denumirea comercială a SC 2S ALL PACK SRL, persoană juridică cu sediul în loc Gârcina, Str. Melchisedec Ştefănescu, nr. 144, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul nr. J27/481/2012, având CUI RO 30443921, numită în continuare 2S.
Vă rugăm să citiţi aceşti termeni şi condiţii cu atenţie pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor şi a condiţiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înţelegerea (contractual) dintre părti.
În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului CLEAR VISION, 2S îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestuia, precum şi Politica de confidenţialitate, Termenii şi condiţiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Drepturi de autor

Site-ul CLEAR VISION şi materialele puse la dispoziţie pe site-ul CLEAR VISION sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv denumirile comerciale, drepturile de autor şi mărci comerciale, inclusiv numele „CLEAR VISION” şi logo-ul CLEAR VISION, şi sunt deţinute de către 2S sau sunt utilizate de către CLEAR VISION în temeiul unei licenţe sau cu permisiunea proprietarului pentru aceste drepturi. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ designul, prezentarea, imaginea, aspectul, grafica, fotografii, imagini, articole, povestiri şi alte materiale disponibile pe site-ul WWW.CLEAR-VISION.RO

Pe site-ul CLEAR VISION pot exista link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Noi nu suntem  răspunzători pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie de către site-urile unor terţe părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Sesizări

În cazul în care observaţi că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepţionate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru pe adresa de e-mail: office@clear-vision.ro. 2S vă răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de 2S exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoţii, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteţi de acord să primiţi acest gen de informaţii) facturare şi pentru livrarea comenzilor etc.
Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii şi derularea livrării produselor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa 2S.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. De asemenea, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să solicitaţi ştergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa către 2S cu o cerere scrisă, datată şi semnată. 2S se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
2S nu trimite mesaje nesolicitate clienţilor săi. Orice mesaj periodic trimis conţine datele noastre de identificare, precum şi o procedură validă de renunţare la subscriere.
Site-ul www.clear-vision.ro este înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numarul 0004159

Garanţia produselor

Produsele comercializate prin intermediul magazinului CLEAR VISION nu sunt contrafăcute.
Produsele beneficiază de garanţia prevăzută şi înscrisă pe etichetă.

Obligaţiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră.

Conciliere

În cazul în care aveţi o nemulţumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de 2S, vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa g.stefan@clear-vision.ro. Orice conflict apărut între clienţi şi companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi.  În cazul în care conflictul nu s-a soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române, conform legislaţiei în vigoare.

Alţi Termeni

Aceşti termeni şi condiţii reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră şi 2S pentru utilizarea acestui site.
2S verifică periodic exactitatea informaţiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanţie, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conţinutul şi disponibilitatea site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *