Sfaturile bunicii Silvia

Cum să economiseşti inteligent de sărbători cu Clear Vision

Posted On decembrie 17, 2021 at 3:33 pm by / No Comments

Dragii mei,

Urmează cea mai frumoasă perioadă din an, plină de iubire, împlinire sufletească şi momente frumoase alături de cei dragi.

Mie îmi aduc multă bucurie sărbătorile de iarnă, deoarce toţi cei dragi vin în vizită şi mă colindă. Noi păstrăm tradiţiile cu mare mândrie că suntem români şi de aceea mereu mi-am învăţat copiii şi nepoţii să susţină tot ce e românesc, oriunde ar fi! Cu bune cu rele, aşa cum este România noastră dragă, de Crăciun, ai mei tot acasă vin, pentru că asta este bucuria cea mai mare de sărbători. Familia.

Pentru eforturile lor, eu mereu îi aştept cu cele mai bune bucate, care să le amintească de copilărie  şi pe care să le transmită mai departe împreună cu nelipsitele colinde româneşti.

De curăţenie nu îmi fac griji, când Echipa Clear Vision este pregătită mereu cu cele mai bune ajutoare în curăţenie cu ioni de Argint.

Tot ce am de făcut este să comand ce am nevoie de pe site-ul lor şi în 2 zile produsele ajung la mine acasă. Tare prompţi! Eu cred că folosesc sania Moşului în timpul anului, pentru că ajung foarte repede! Şi uite aşa economisesc eu bani şi timp...şi mai am parte şi de soluţii româneşti de calitate, că tot vă spuneam mai sus că ne mândrim că suntem români!

Vă aştept la colindat cu cozonacii aburinzi, proaspăt scoşi din cuptor şi bradul împodobit!

Sărbători curate şi liniştite să aveţi!

Cu drag,

Bunica Silvia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *