Clear Vision - lens cleaner
Lens

Clear Vision
Lens Cleaner

Posted On februarie 10, 2016 at 12:14 pm by / Comentariile sunt închise pentru Clear Vision
Lens Cleaner

Soluţiile din categoria lens sunt folosite pentru curăţarea lentilelor de ochelari, lunete, obiective foto, binoclu, etc.

  • Soluţie pentru curăţat lentile
  • soluţie cu parfum pentru curăţat lentile
  • soluţie cu ioni de argint pentru curăţat lentile.

Diversitatea largă a tipurilor de lentile precum şi a straturilor protectoare, recent apărute, constituie motive întemeiate pentru ca proprietarul instrumentelor ce conţin lentile să fie convins că acestea necesită o intreţinere grijulie si atentă. Experienţele din domeniu demonstrează că, în prezent, aproape toţi producătorii de lentile au trecut la aplicarea straturilor antireflexe, de mare stabilitate.Trebuie însă să avem grijă ca soluţia de curăţare recomandată sa nu conţină mai mult de 10% alcool pentru a nu distruge aceste straturi.
Atât batista de hârtie cât si cea textilă ( pot fi chiar impregnate cu soluţie de curăţat ) poate zgâria lentila, dacă are pe suprafaţa sa particule de praf dur. Cumpărătorilor le recomandăm ca înaintea folosirii unui ştergător uscat să umezească lentila cu soluţia CLEAR VISION.

Soluţiile de curăţare de uz casnic ( de tipul oţet, alcool medicinal, detergent lichid,etc ) prezintă riscuri mari în curăţirea lentilelor tratate superficial. Aproape fiecare tip de soluţie de curăţat are la bază substanţe chimice cum ar fi amoniacul si fosfatul. Unele dintre aceste soluţii de curăţare conţin si produse alcaline, obţinute pe bază de săpun dizolvat. Aceste soluţii de curăţare lasă urme pe lentile, în toate cazurile, dizolvând treptat tratamentul de suprafaţă. Soluţia ideală de curăţat lentile are un PH neutru, şi nu lasă nici un fel de depuneri pe lentilă. Din acest motiv se recomandă să nu se folosescă nici un fel de soluţie generală de curăţat suprafeţe de sticlă sau soluţie generală de uz casnic.

Produsul CLEAR VISION nu conţine soluţii alcaline, amoniac sau fosfaţi, având un PH neutru.