Sfaturi de curatare a covorului de la bunica Silvia
Sfaturile bunicii Silvia

CURĂŢAREA COVOARELOR
ŞI A MOCHETELOR

Posted On martie 7, 2016 at 6:42 am by / No Comments

 

“Daca vrei să cureţi temeinic covorul începe prin a îndepărta toate petele care există şi sunt vechi. Inainte de a te apuca să-l cureti, aspiră-l de mai multe după care freacă zona cea mai murdară cu o soluţie concentrată de apă si şampon. Cel mai bine este să adaugi în soluţie oţet sau suc de lămâie.Eu foloseam o parte şampon, două părţi apă şi sucul de la o lămâie proaspăt stoarsă sau o parte oţet.

Foloseşte un burete înmuiat în soluţia de curăţat, dar bine stors şi freacă covorul cu mişcări circulare. Curăţă imediat spuma formată cu şervete curate. Ventilează bine camera si lasă geamurile deschise cel puţin 12 ore după această operaţiune. Aspiră din nou, la final, pentru a trage toate particulele care au fost aduse la suprafaţă prin curăţare.

Pentru mine acum este şi mai simplu căci există CLEAR VISION pentru covoare, care-mi uşurează munca şi-mi “economisesc” timpul. Ba mai mult are şi efect dezinfectant datorită particulelor de argint din compoziţie ( acum imi explic de ce familia de boieri pentru care lucram in tinereţea mea foloseau tacâmuri de argint ). Doar pulverizezi, aştepţi un moment, apoi ştergi cu o lavetă uscată. Asta cu “aşteptatul” mi-a dezvăluit-o prietena mea, la cafea, explicîndu-mi ca particulele de argint distrug o mulţime de bacterii si microbi în mai puţin de 15 secunde.

Si nici nu mai trebuie sa stau cu geamul deschis o grămadă, făcând economie la gaz ( şi-mi mai rămîn bani să-mi pot servi “colegele de cafea” cu un lichior bun ).

Aşadar, ascultaţi-mă pe mine, CLEAR VISION mă ajută sa rezolv multe probleme din casă şi ca sa fiu sinceră mi-a crescut inima cînd am auzit ca toate aceste soluţii sunt făcute în Romania.

Voi încheia cu sfatul, că cel mai bine este să Cureţi Sănătos

...şi apropo, nepoata mea adoră să citească întinsă pe covor iar eu nu am nici o grijă căci tocmai ce l-am curăţat cu CLEAR VISION cu ioni de argint”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *