Returnarea produselor

În conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizată la data de 27/12/2008, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii lor de către consumator.

Consumatorul va achita cheltuielile directe de returnare a produselor şi va utiliza acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea către acesta. Nu sunt acceptate coletele cu ramburs.

Comerciantul are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 15 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

Comerciantul poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate.

Produsele care nu sunt în conformitate cu specificaţiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va preciza natura lipsei de conformitate. La fel şi în eventualitatea în care produsul achiziţionat prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu unul identic sau similar, iar în cazul în care nu este posibilă înlocuirea produsului achiziţionat se va returna contravaloarea acestuia.

Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai după verificarea calităţii produselor returnate şi efectuarea facturii de stornare.

Neridicarea coletelor comandate sau returnări ale produselor efectuate în mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra îşi rezervă dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.

Produsele achiziţionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna numai cu etichetele intacte, însoţite de certificatul de garanţie şi factură, în aceeaşi stare în care au fost recepţionate de către cumpărător. Nu se acceptă pentru returnare produsele folosite, care prezintă modificări fizice (fisuri, zgrieturi, corodări, etc) sau care au ambalajele deteriorate.

Pentru a returna produsul, cumpărătorul va completa un chestionar de retur, existent pe site-ul www.clear-vision.ro, anunţând astfel intenţia sa.

Înainte de a alege returnarea, pentru a găsi soluţia cea mai bună în rezolvarea situaţiei dvs., vă recomandăm să contactaţi magazinul nostru fie telefonic, fie prin e-mail la contactele existente pe site.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale şi nu la lansarea comenzii sau la confirmarea acesteia.