Plata şi livrarea

Toate preţurile afişate pe website conţin TVA.

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.clear-vision.ro are valoare contractuală.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Courier. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client, însă vor fi specificate în factura finală, afişată după plasarea comenzii sau în contul dvs. Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă şi Duminică, precum şi sărbătorile legale. Eventualele întârzieri ale curierului pot apărea dacă pe traseu apar probleme (inundaţii, ninsori etc) sau dacă zona de livrare este pe o rută exterioară zonei de acoperire a curierului. În cazuri excepţionale, dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat de operatorii noştri în cât timp acesta va putea ajunge la dvs. Sâmbăta şi Duminica nu se fac livrări. Costurile transportului şi preţurile produselor pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

Înainte de a comanda un produs, verificaţi dacă acesta se află pe stoc. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate clienţilor. Comenzile respective pot fi păstrate termen de o lună de zile, la solicitarea clientului şi se livrează în momentul în care apar produsele respective pe stoc. Dacă în termen de o lună nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fără o altă notificare. Dacă clientul nu precizează că aceste comenzi să fie păstrate, acestea vor fi considerate nule.

Responsabilităţi privind produsele

Site-ul Clear Vision nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, dacă acest lucru ţine de firma de curierat prin care au fost trimise.

Stocurile de produse afişate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea pentru confirmarea existenţei unui produs pe stoc, veţi fi contactat telefonic. Se poate întampla ca pe site produsul să fie marcat ca existent pe stoc, dar din cauza fluxului de vânzări acesta să nu mai existe în realitate.

Caracteristicile şi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. Valoarea maximă a obligaţiilor www.clear-vision.ro faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de firma noastră de la respectivul client. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, www.clear-vision.ro işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic sunt anulate.

Preţurile produselor pot fi modificate. Dacă există comenzi în curs de desfăşurare se va respecta preţul de comandă sau după informarea telefonică a clientului despre noul preţ, acesta poate sau nu să păstreze comanda.

În cazul în care sesizaţi probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală vă rugăm să ne scrieţi la adresa office@clear-vision.ro